سه‌شنبه , می 18 2021
خانه / تغذیه و سلامتی / راهنمای شما در شناخت انواع زیتون در جهان و روش های تهیه آنها برای سفره
در شناخت انواع زیتون در جهان و روش 660x330 - راهنمای شما در شناخت انواع زیتون در جهان و روش های تهیه آنها برای سفره

راهنمای شما در شناخت انواع زیتون در جهان و روش های تهیه آنها برای سفره

ویژگی های گونه های زیتون تحت تأثیر مناطق و اقلیم هایی که در آنها زندگی می کنند ، علاوه بر روش برداشت ، روش های ذخیره سازی ، چاشنی و پر کردن ، به عنوان صدها زیتون تولید می شود. باید دانست که روش برداشت زیتون در تعیین کیفیت و عطر و طعم نهایی زیتون نقش دارد. به عنوان مثال ، هنگام استفاده از چوب برای چیدن میوه ها یا اجازه دادن میوه ها با اثر آب و هواما زیتون بی کیفیت خواهیم گرفت.

اما میوه های دستچین طعم غنی و خوشمزه خود را حفظ می کنند. آنچه باید بدانید این است که زیتون پر از ترکیب است اولوروپیناین ترکیب مسئول تلخی شدید در زیتون است ، اما زیتون حاوی مقدار کمی قند و روغن زیاد 12-30٪ است و هر دو نسبت با توجه به زمان و نوع برداشت متفاوت هستند.

فهرست مطالب

زیتون های سفره ای را بسته به رنگی که دارند می توان به طور کلی در 3 نوع دسته بندی کرد

انواع زیتون

زیتون های سبز

در زمان بلوغ برداشت می شود و اندازه طبیعی آن است.

زیتون های سیاه

قبل از رسیدن میوه کاملاً برداشت می شود و پس از آماده شدن برای مصرف ، سیاه می شود.

زیتون تغییر رنگ

قبل از رسیدن به بلوغ کامل برداشت می شود و تفاوت های ظریف مختلفی در رنگ آن دیده می شود مانند صورتی ، قهوه ای یا بنفش.

برخی از انواع زیتون ها را باید بشناسید و بچشید

هر زیتون طعم ، رنگ و بافت خود را دارد. بیش از 2000 گونه مختلف در ارتباط با زمین محلی و زمین شناسی وجود دارد. بسته به استفاده از روغن سفره یا زیتون ، هر کدام را می توان در اندازه بزرگتر یا کوچکتر انتخاب کرد. به طور کلی ، بین 14 تا 36 میوه در اندازه های مختلف وجود دارد که برخی از آنها را ذکر خواهیم کرد:

1 – کالاماتا

این یکی از بهترین انواع زیتون سفره یونانی است ، دارای شکل بادام و صاف و صاف است ، رنگ آن بنفش تیره است ، با سرکه ، روغن زیتون یا شراب قرمز نگهداری می شود ، تا طعم فوق العاده و متمایزی به دست آورد.

2 – سرنولا

این زیتون ها با میوه های بزرگ سبز ، موجود در منطقه Puglia ایتالیا ، که ترد و چرب هستند ، متمایز می شوند ، اندازه بزرگ آنها باعث می شود که به راحتی پر شوند ، زیرا یکی از انواع پر سیر و پنیر است.

3 – نئون

این یکی از گسترده ترین گونه های جهان است ، با سطح زیر کشت حدود یک میلیون کیلومتر مربع در جهان ، تراکم بین 17 تا 400 درخت در هکتار و 800 میلیون درخت زیتون رشد می کند و 97 ٪ آنها در حوضه مدیترانه هستند. تعداد درختان در کشورهای بزرگ پرورش زیتون اسپانیا 28٪ ، ایتالیا 24٪ و یونان 14٪ است.

فواید عشق رشاد با عسل

4 – نیسواز

این یک زیتون لطیف و یک غذای اصلی در غذاهای کلاسیک ریویرای فرانسه است.

5 – لیگوریا

میوه های این رقم که به عنوان زیتون Tajyaska نیز شناخته می شوند ، کوچک و با عطر و طعم عالی هستند. این گیاه در انتهای شمال غربی ایتالیا رشد کرده و معمولاً با ترکیب معطر رزماری و آویشن ذخیره می شود.

6 – گائتا

این یک زیتون کوچک ، قهوه ای بنفش با میوه های گوشتی و لطیف و طعم ترش ترش است. این غذا به سادگی با وعده های غذایی سبک سرو می شود.

7 – پیکولین

این زیتون سبز فرانسوی به شکل استوانه ، کاملاً ترد و ترد است ، دارای طعم ترش و آجیل و عطر و طعم انیسون است. امضا و به اندازه کافی خوشمزه برای سرو به عنوان پیش غذا ، به زیبایی با کالاهای پخته یا سوپ های خوشمزه ارائه می شود.

8 – شوم

زیتون های كورسیكایی كوچك ، كه برای تهیه روغن مورد استفاده قرار می گیرند و علیرغم اندازه كوچك ، بازده آن بسیار خوب است و روغن دارای طعم های متنوع و متنوعی است كه توسط انواع درختان زیتون هزار ساله تولید می شود.

9 – آلفونسو

میوه ای نرم ، آبدار و گوشتی ، به رنگ قرمز و طعم ترش تلخی است. علاوه بر این ، گونه ای خاص ایالات متحده آمریکا است. اما اعتقاد بر این است که ریشه اسپانیایی دارد ، اما دانشمندان دانشگاه اسپانیا در کوردوبا نتوانستند آن را به 700 نوع زیتون در اسپانیا پیوند دهند.

10 – مانزانیلا

این گونه دارای شکل بیضی شکل ، دارای بافت ترد و عطر و طعم بادام مانند است.

11 – هوگیبالانکا

نوعی زیتون به شکل بادام است ، عطر و طعم آن بسیار شیرین ، گوشتی و رشته ای است. به عنوان زیتون رومیزی مورد استفاده قرار می گیرد و مخصوصاً برای پخت و پز مناسب است ، زیرا این زیتون لطیف می شود و طعم مشخصی دارد.

همچنین به دلیل طعم میوه ای و تمایز آن در روغن استفاده می شود. این ماده به ویژه برای تولید زیتون سبز بدون هسته و همچنین با افزودن برش های زیتون و روغن زیتون بکر استفاده می شود.

12 – مانزانیلا

این یک میوه گرد است و گوشت آن صاف و شیرین است و به طور کلی به رنگ سبز یا تند مصرف می شود. این ماده عمدتا در جنوب اسپانیا یافت می شود. که برخی افراد آن را با یک سیب کوچک مقایسه می کنند. آن را مانند زیتون آبرو خوشمزه و پیش غذا پر از زیتون و فلفل می خورند.

13 – گوردال

زیتون گوردال

از بزرگترین انواع زیتون ، اندازه آن از 14 تا 18 است. عطر و طعم مرکبات آن عالی است. این محصول که عمدتا به عنوان زیتون سفره مصرف می شود ، یک محصول فوق العاده اندلس است و به عنوان پیش غذای مخصوص سرو می شود.

فواید بسیاری از مربا برای پوست و بدن

14 – کالاماتا

میوه های آن بسیار لطیف و کمی تلخ است و بومی یونان است. می تواند به عنوان زیتون سفره خورده شود یا به روغن تبدیل شود. وقتی به بلوغ می رسد که در آن زیتون رنگ بنفش مشخص دارد ، مصرف می شود.

15 – شهرداری

چربی و بیضی شکل ، وقتی سیاه می شود ، یا بعد از اینکه در مخلوطی از آب و نمک قرار می گیرد ، برای مدتی در آن غوطه ور می شود ، لذیذ است. این یکی از اصلی ترین انواع مراکشی است.

16 – لوکا

شکل آن شبیه نیم ماه ، رنگ سبز روشن آن است و یکی از معدود گونه های اصلی فرانسه است. یا چیزی که به آن زیتون سفره گفته می شود.

17 – بیکولین

اندازه زیتون سبز کوچک است و اگرچه در شرایط خاصی رشد می کند ، اما قطعاً گسترده ترین گونه در فرانسه و یکی از صادرات ترین گونه ها در سراسر جهان است. این ماده به عنوان زیتون سفره ، پیش غذا پخته شده مصرف می شود و یا به عنوان روغن مصرف می شود

18 – کوکوئلوس

نوعی زیتون است که وقتی زیتون کوچک و سیاه است مصرف می شود و در شبه جزیره ایبری رشد می کند و طعم لیمو آن طعم متمایزی به آن می بخشد. به صورت لوبیا یا سالاد سرو کنید.

19 – هالکیدیکی

یک زیتون سبز بزرگ به شکل بادام ، که میوه های آن خیلی جوان است ، با کمی ترشی شیرین است. او اصالتاً اهل یونان است ، به ویژه از شبه جزیره کالکیدیکی در شمال کشور به عنوان زیتون سفره ای مصرف می شود.

20 – پیکوال

این یکی از زیتون های پر کشت در جهان است. از اصل اسپانیایی ، اسپانیا 20٪ از تولید جهانی و حدود 50٪ از تولید ملی را تولید می کند.

21 – گروسان

این گیاه در جنوب فرانسه به طور طبیعی رشد می کند و به طور گسترده ای در رودخانه رون یافت می شود. این یک نوع چاق و چله نسبتاً نرم است. روغن آن شیرین و خوشمزه است و برای میز استفاده می شود.

22 – ترومبا

این یکی از کوچکترین انواع زیتون است ، از جزیره تاسوس یونان می آید. یکی از ویژگی های آن طعم شیرین آن است که مدت زیادی در دهان می ماند. علاوه بر این ، از انواع زیتون های تولید شده توسط دو درخت قدیمی زیتون در جهان واقع در جزیره کرت است.

23- بوتیلان

این نوع زیتون بومی جنوب آلپ است و سازگاری آن را در مناطق دیگر دور از حوضه اصلی مدیترانه ثابت کرده است. از جمله ایالات متحده یا استرالیا. از طریق رایحه غنی گیاه و طعم علفی آن طعم میوه ای سبز دارد و زیتونی با وزن متوسط ​​و نامتقارن بیضی شکل است.

حقیقت در مورد فواید نوشیدن بابونه با معده خالی چیست؟ بهترین زمان برای نوشیدن بابونه چیست؟

24 – سابین

این یک بومی زیتون برای کرزیکا است ، می تواند به رنگ سبز یا زرد مایل به قرمز باشد. و از آنجا که عملکرد بسیار خوبی دارد ، در صنعت نفت مورد استفاده قرار می گیرد. این گونه را می توان در بهار برداشت کرد.

چگونه زیتون را برای سفره آماده می کنید؟

زیتون باید فرآوری شود تا بتوانیم از تلخی موجود در میوه های خام ، که ناشی از اولئوروپئین است ، تلخی ایمن اما بسیار ناخوشایند ، خلاص شویم ، بنابراین زیتون ها قبل از آماده شدن برای خوردن ، باید مراحل پردازش را طی کنند.

فرآیند زیتون سفره بیشتر شبیه تخمیر است ، یعنی تبدیل قندهای طبیعی زیتون به قندها اسید لاکتیک. زیتون و فنل های سخت با یکی از پنج روش فیلتر می شوند.

1 – درمان با محلول نمکی

زیتون بنفش یا سیاه کامل رسیده در آب نمک تخمیر می شود. اما این روش حدود یک سال طول می کشد. زیتون شور نمکی طعم شیرین دارد ، زیرا آب نمک طعم های طبیعی زیتون را به ارمغان می آورد.

2- درمان با آب

خیساندن و شستشو با آب ساده و تکرار بیش از یک بار .. این روش یکی از کندترین روش ها است و بنابراین بسیار نادر است. برخی از تولیدکنندگان فرآیند تصفیه را با خیساندن در آب و سپس انتقال آن به آب نمک آغاز می کنند.

3- فرآوری خشک

زیتون را به مدت یک ماه یا بیشتر با نمک فشار دهید. نمک رطوبت و تلخی زیتون ها را می کشد. سپس نمک برداشته می شود ، و گاهی روی زیتون به زیتون اضافه می شود تا نرم و چاق شود. از ویژگی های آن عطر و طعم غلیظ و ظاهری مبهم است.

4- درمان با قلیای قلیایی

این روش توسط معامله گران عمده استفاده می شود و از لحاظ زمانی و مقرون به صرفه است. اسپانیایی ها اولین کسانی بودند که این فرآیند را که شامل غوطه وری زیتون تازه در حمام محلول قلیایی قلیایی است ، اختراع کردند. اما لوسیون سریع اثر به عطر و طعم زیتون آسیب می رساند و از طعم و مزه شیمیایی جلوگیری می کند.

5- درمان با آفتاب یا هوا

در موارد نادر ، زیتون را می توان روی درخت تخمیر کرد و یا پس از برداشت ، با آفتاب گرفتن.

منابع

1001 نوع زیتون ، آیا آنها را می شناسید؟ -ترامی

راهنمای مبتدیان برای زیتون: 14 رقمی که ارزش جستجوی آنها را دارد – seriouseat

چند نوع زیتون وجود دارد؟ -تئولیوی

.

درباره‌ی جواد عصمتی

دیدگاهتان را بنویسید