چهارشنبه , سپتامبر 23 2020
خانه / سبک زندگی اهل بیت / تغذیه در فصل بهار از نگاه طب اسلامی ایرانی

تغذیه در فصل بهار از نگاه طب اسلامی ایرانی

 یک متخصص طب اسلامی ایرانی راهکار رفع عطسه بهاره از دیدگاه طب اسلامی ایرانی را تشریح کرد.

  ناصر رضایی پور اظهار داشت: در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خون‌ساز (مانند شیرینی‌ها، آجیل، کیک و خامه زیاد)، پرهیز و مصرف انواع گوشت را تا اندازه‌ای کم کرد.

معرفی غذاهای پاکسازی کننده خون در فصل بهار

به گفته وی در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آش‌های ساده، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو،‌ آش شبدر و قره‌قروت، و… به‌عنوان بهترین و سبک‌ترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نام برده شده است.

این دستیار دکترای تخصصی طب ایرانی دانشگاه شاهد ادامه داد: این غذاها انرژی پایه و ویتامین مورد نیاز بدن را تأمین می‌کنند، ولی خاصیت غذایی کمتری دارند. مصرف این غذاها موجب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می‌شود.

رضایی پور عنوان کرد: از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش و جو نیز از سوی حکمای پزشکی پارسی توصیه شده است.

راهکار رفع عطسه بهاره از دیدگاه طب اسلامی ایرانی

وی عنوان کرد: برای درمان عطسه‌های زیاد ناشی از حساسیت فصلی، می‌توانید روزی ۲ بار، با روغن بنفشه درون حفره‌های بینی و روی پیشانی خود را چرب کرد. همچنین لازم است مصرف انواع ادویه، غذاهای سرخ‌کردنی و قهوه را در فصل بهار به حداقل برسانید.

 

تغذیه در فصل بهار از نگاه طب اسلامی ایرانی

لینک : ravazadeh.com

قالب وردپرس

درباره‌ی javadesmaty

حتما ببینید

ببینید | استقلال با این سه گل دیدنی از گروهش صعود کرد

استقلال با برتری ۳-۰ مقابل الاهلی عربستان از گروهش صعود کرد. گلهای آبی پوشان را …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =