چهارشنبه , سپتامبر 23 2020
خانه / تغذیه و سلامتی / 13 فواید خرما برای زنان باردار است و آیا بی خطر است؟

13 فواید خرما برای زنان باردار است و آیا بی خطر است؟

چگونه می توانید در دوران بارداری به خود غذای کافی بدهید؟ اگر در مورد آن فکر می کنید ، استفاده از خرما ممکن است برای شما مفید باشد ، زیرا خوردن آن در دوران بارداری می تواند به شما در تغذیه کامل کمک کند.

همچنین می تواند برای شما و فرزندتان مفید باشد و از طریق مصرف خرما می توانید بر بسیاری از مشکلات پیش آمده در دوران بارداری غلبه کنید و در این مقاله فواید خوردن خرما در دوران بارداری را برجسته و به تفصیل بیان می کنیم و برخی از عوارض جانبی که در هنگام خوردن این میوه گرانبها وجود دارد را توضیح خواهیم داد و توضیح می دهیم. با ما بیا:

مزایای خرما برای زنان باردار

از جمله مزایای خرما برای زنان باردار در دوران بارداری:

انرژی مورد نیاز یک زن باردار را بهبود بخشیده و تأمین کنید:

مصرف خرما در دوران بارداری می تواند به حفظ سطح انرژی زن باردار کمک کند زیرا آنها حاوی مقدار زیادی کالری هستند.

خرما خشک یک منبع عالی انرژی است و می تواند نسبت به سلامت قند طبیعی با فیبر تأمین شود و انرژی بدن باردار را برای مدت طولانی تری افزایش دهد زیرا بدن زن در دوران بارداری به انرژی زیادی احتیاج دارد.

رفع یبوست:

خرما که حاوی فیبر زیادی است می تواند با نرم شدن مدفوع در رفع مشکل یبوست در بارداری مفید باشد.

خرما برای حفظ سیستم گوارشی سالم برای زنان باردار در دوران بارداری بسیار مفید است.

تاریخ های خلاص شدن از کم خونی در بارداری:

زنان باردار با خوردن خرما می توانند کم خونی در دوران بارداری را درمان کنند ، زیرا خرما منبع خوبی از آهن است که به افزایش گلبول های قرمز بدن کمک می کند.

همچنین در دوران بارداری نیاز بدن به آهن افزایش می یابد و نیاز به مکمل آهن افزایش می یابد در غیر این صورت مادر در معرض کم خونی خواهد بود اما مصرف خرما می تواند مقدار زیادی آهن مورد نیاز روزانه را برای خانم باردار فراهم کند.

همانطور که می دانید وجود آهن در بدن یک زن باردار در فرآیندهای متابولیکی نقش مهمی دارد ، علاوه بر آن آهن به همراه مولکول گلوبین در تولید اکسیژن و رسیدن به کلیه سلولهای بدن یک زن باردار و جنین در داخل رحم بسیار مؤثر است.

برای آهن مهم است که در تمام اوقات زندگی ، به ویژه در دوران بارداری ، به تمام بدن یک زن برسد ، زیرا آهن بخشی جدایی ناپذیر از آن است میوگلوبین (پروتئینی که آهن و اکسیژن را به هم متصل می کند) به کلاژن و آنزیم ها در بدن یک زن باردار و جنین در رحم.

در آخر این نکته را بخاطر بسپار که اگر جنین در رحم یک زن باردار به اندازه کافی آهن بخورد ، از کم خونی آن جلوگیری می کند و سیستم ایمنی کودک را قوی تر می کند.

خرما به کنترل فشار خون کمک می کند:

در دوران بارداری اتفاق می افتد که فشار خون خانم باردار بالا می رود ، اما مصرف خرما در این دوره می تواند به کنترل و کنترل فشار خون بالا کمک کند.

عنصر پتاسیم موجود در خرما یکی از مهمترین الکترولیت های بدن یک زن باردار است و وجود این ماده معدنی در حفظ و کنترل فشار خون در زنان باردار مفید است.

علاوه بر این ، خوردن میوه خرما می تواند سطح کلسترول در زنان باردار را تنظیم کرده و بدن آنها را از هرگونه عفونت محافظت کند.

همچنین با شروع بارداری ، مادران در معرض فشار خون بالا و دیابت حاملگی قرار دارند و خوردن مقادیر زیادی فیبر در این دوره حساس به جلوگیری از بروز این مشکلات در بدن آنها کمک می کند.

خرما به شکل گیری استخوان های کودک کمک می کند:

در ماه های سوم و چهارم بارداری ، یک زن باردار به درصد بالایی کلسیم احتیاج دارد ، زیرا کلسیم به عنوان یک ماده مغذی مهم در رشد استخوان های جنین عمل می کند ، در چنین شرایطی ، درصد کلسیم با خوردن خرما می تواند در یک زن باردار تجدید و افزایش یابد.

این واقعیت که خرما حاوی ویتامین K است ، نقش عمده ای در لخته شدن خون در زنان باردار دارد و همچنین در تقویت استخوان های مادر باردار و جنین وی در رحم نقش مهمی دارد.

همچنین فراموش نکنید که کمبود ویتامین K در مادران باردار می تواند بسیار خطرناک باشد زیرا این مادران در هنگام صدمات و زخم ها در معرض لخته شدن خون هستند که می تواند زندگی مادر و جنین او را در رحم تهدید کند.

و کمبود ویتامین K در بدن یک زن باردار باعث اختلال در رشد استخوان جنین در رحم می شود.

خرما نقش مهمی در کاهش نقص هنگام تولد دارد:

بسیاری از کودکان می توانند نقایص هنگام تولد را ایجاد کنند و خرما در اینجا می تواند نقش مهمی داشته باشد زیرا حاوی فولات به وفور است که ممکن است به رفع این مشکل کمک کند.

همچنین نشان داده شده است که اسید فولیک از بروز نقایص هنگام تولد جلوگیری می کند زیرا در تشکیل سلول های جدید در بدن یک زن باردار و جنین های داخل رحم بسیار مؤثر است و از کم خونی در زنان باردار جلوگیری می کند.

جالب است بدانید که مصرف منظم این میوه همچنین ممکن است از آسیب دیدن مغز و نخاع کودک جلوگیری کند.

تاریخ وزن کودک:

کمبود اسید فولیک در دوران بارداری می تواند باعث کاهش وزن نوزاد شود و در اینجا می توان نقش مهم خرما را دید زیرا حاوی مقداری اسید فولیک است که به تولد نوزاد با وزن متناسب با سن او کمک می کند.

خرما به رشد جنین در داخل رحم کمک می کند:

منیزیم موجود در خرما یک ماده معدنی بسیار مفید است ، بنابراین مصرف یک خرما در دوران بارداری سلامت و قدرت دندان ها و استخوان های جنین را تضمین می کند و از انقباضات زودرس جلوگیری می کند.

خرما همچنین سرشار از ویتامین هایی مانند نیاسین ، اسید فولیک ، پیریدوکسین ، اسید پانتوتنیک ، تیامین ، ریبوفلاوین و ویتامین های A ، C ، K است که همگی در روند متابولیسم نقش اساسی دارند و به رشد کودک کمک می کنند.

خرما برای زنان باردار جایگزین مناسبی برای قند و شیرینی است:

خرما جایگزین خوبی برای قند است ، زیرا دارنده می تواند دسرهای عالی با خرما درست کند یا از خوردن خرما به تنهایی و بدون هیچ گونه اضافی لذت ببرد.

اما اگرچه قند خرما طبیعی است ، اما باید آن را در رژیم غذایی خود تعادل دهید.

خرما برای به دست آوردن بدن طولانی و دراز برای جنین کمک می کند:

پروتئین ها معمولاً اسیدهای آمینه هستند که توسط سلولهای بدن مادر و جنین داخل رحم ساخته می شوند.

طبق این توضیحات ، برای آنکه بدن کودک به درستی و رشد کافی گسترش یابد ، باید از زمان بارداری هنگام جنین ، پروتئین کافی دریافت کند و در رحم مادر باشد.

بنابراین ، مادران باردار باید به اندازه کافی پروتئین مصرف کنند تا از رشد جنین در رحم خود حمایت کنند و نیاز بدن آنها را برآورده سازند.

تاریخ کنترل وزن مادر باردار:

برای سالم نگه داشتن دستگاه گوارش برای زنان باردار باید از یبوست محافظت شود بنابراین خوردن خرما که فیبر زیادی دارد گزینه خوبی خواهد بود.

در آخر ، فراموش نکنید که خوردن میوه خرما در دوران بارداری برای حفظ وزن متعادل برای خانم ها بسیار مفید است ، زیرا بیشتر خانم ها در دوران بارداری از گرسنگی زیادی رنج می برند و مصرف الیاف زیادی می تواند احساس گرسنگی در بدن خود را کنترل کرده و احساس پر بودن را برای مدت طولانی فراهم کند.

خرما از مشکلات کلیوی در دوران بارداری جلوگیری می کند:

فراموش نکنید که وجود مقدار کافی پتاسیم در بدن یک زن باردار به حفظ تعادل آب و اطمینان از سلامت کلیه ها ، قلب ، دستگاه گوارش و عملکرد عضلات به ویژه در این دوره کمک خواهد کرد به همین دلیل متخصصان زنان و زایمان و متخصص زنان تأیید می کنند که خوردن پتاسیم (بخصوص از تاریخ خرما) در دوران بارداری کمک می کند. این مادران اعصاب و ماهیچه های خود را کنترل می کنند.

همچنین کمبود پتاسیم در بدن یک زن باردار می تواند منجر به مشکلات کلیوی و حتی مرگ شود.

با خوردن خرما در دوران بارداری تولد راحت تر است:

استفاده از خرما در اواخر بارداری می تواند در هنگام زایمان مفید باشد زیرا باعث تقویت و بهبود نقش هورمون می شود اکسی توسین برای افزایش زایمان (این هورمون بسیار مهم است زیرا در لوب خلفی غده هیپوفیز ذخیره می شود و بدن در صورت لزوم از آن استفاده می کند ، زیرا این هورمون از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، خصوصاً در دوره تولد زن و در مستند سازی رابطه صمیمی بین مادر و فرزندش ، زیرا این احساس قوی میل به مادر را به شیر دادن و در روابط زن و مرد می دهد زیرا این امر این هورمون در مواردی از عشق ، آرامش و اطمینان به همراه بسیاری از کارکردهای دیگر ترشح می شود).

محققان دریافتند که خرما اثر مشابهی با اکسی توسین دارد ، که بدن آن را به طور طبیعی تولید می کند ، که منجر به افزایش حساسیت رحمی می شود ، زیرا به تحریک انقباضات رحمی کمک می کند و خونریزی بعد از زایمان مانند اکسی توسین را علاوه بر اینکه حاوی بسیاری از مزایای تغذیه ای مادران باردار است.

وجود منیزیم در بدن یک زن باردار ، یون های کلسیم و پتاسیم را از طریق غشاهای سلولی که در کوچک کردن عضلات و ضربان قلب طبیعی مؤثر است ، به طور فعال منتقل می کند.

همچنین خوردن مقدار کافی منیزیم در خرما برای مادران باردار در تشکیل دندانها و رشد مناسب استخوانهای جنین در داخل رحم بسیار مؤثر است و به میزان طبیعی قند خون در بدن مادر کمک می کند.

جالب است که تحقیقات اخیر دانشمندان نشان داده اند که کمبود منیزیم در دوران بارداری می تواند منجر به فشار خون بالا در زنان باردار ، مشکلات کبدی و کلیوی و مشکلات بینایی شود.

تحقیقات همچنین نشان داده است زنانی که در دوران بارداری به مقدار کافی منیزیم دریافت کرده اند ، زایمان آسان دارند زیرا ورود منیزیم به بدن آنها باعث انبساط راحت دهانه رحم می شود و زمان صرف شده در زایمان طبیعی را کاهش می دهد.

علاوه بر این ، وجود سروتونین ، تانن و کلسیم در خرما به تسهیل انقباض عضلات صاف رحم کمک می کند زیرا خرما دارای اثر ملین است که باعث تحریک انقباضات رحمی و افزایش زایمان می شود.

هنگامی که به عنوان یک زن باردار می خواهید غذای سالم و خوشمزه مانند خرما بخورید ، باید با متخصص زنان و زایمان مشورت کنید.

آیا خوردن خرما در دوران بارداری بی خطر است؟

بله ، خوردن خرما در دوران بارداری برای خانمها بی خطر است زیرا اثرات فواید خرما برای زنان باردار و جنین مشخص است ، زیرا خرما شامل بسیاری از مواد مغذی مهم است که شامل هر یک از مواد مغذی است:

  • قندهای طبیعی (فروکتوز): این مواد به راحتی در بدن تخریب می شوند و انرژی بالایی دارند که باعث می شود خرما در دوران بارداری یا کار بسیار خوبی باشد.
  • فیبر غذایی: به شما کمک می کند که کامل بمانید ، یبوست را کاهش داده و خطر ابتلا به دیابت حاملگی را کاهش دهید.
  • پتاسیم: یکی از بهترین الکترولیتها که به حفظ تعادل آب و نمک کمک می کند ، به تنظیم فشار خون کمک می کند.
  • منیزیم: که سلامت عضلات را حفظ کرده و به تسکین اسپاسم عضلات در دوران بارداری کمک می کند.
  • فسفر به میزان 62 میلی گرم.
  • کلسیم با سرعت 64 گرم.
  • 0.90 میلی گرم آهن.
  • روی 0.44 میلی گرم.
  • اسید فولیک: داشتن اسید فولیک کافی تضمین می کند که نخاع فرزند شما به درستی رشد کند و از نقص لوله عصبی جلوگیری کند.
  • اب.
  • انرژی 277 کالری است.
  • پروتئین 1.81 گرم.
  • در بین ویتامین ها وجود دارد: ویتامین C ، تیامین ، ریبوفلاوین ، نیاسین ، ویتامین B6 ، ویتامین A و ویتامین D.
  • ویتامین K: که لخته شدن خون و سلامت استخوان ها را حفظ می کند.

چه زمانی یک زن باردار باید در دوران بارداری شروع به خوردن خرما کند؟

دوره بارداری زن می تواند به سه بخش تقسیم شود:

سه ماهه اول یا سه ماهه اول بارداری:

خوردن زنان باردار برای خرما باید از ماه اول بارداری شروع شود زیرا زنان در دوران بارداری به آهن بیشتری احتیاج دارند ، که می تواند کمبود این ماده معدنی را از طریق خرما برطرف کند زیرا کمبود آهن باعث کم خونی در خانم باردار می شود که این امر می تواند مانع رشد جنین شود.

اما در این دوره از بارداری پزشک شما می تواند مقدار صحیحی از آهن مورد نیاز بدن را بداند.

سه ماهه دوم بارداری:

ممکن است در این دوره از بارداری مشکلات یبوست بوجود بیاید و در چنین حالتی ، خوردن خرما در دوران بارداری می تواند برای آنها مفید باشد.

زیرا در واقع خرما حاوی فیبر است که می تواند در هضم غذا و همچنین در رفع برخی از مشکلات گوارشی مؤثر باشد.

سه ماهه سوم بارداری:

مصرف خرما در سه ماهه سوم بارداری می تواند برای زایمان مفید باشد.

در این زمان ، مصرف خرما می تواند به کنترل فشار خون و قند خون کمک کند.همچنین مشکل کم خونی و حالت تهوع نیز برطرف می شود و خرما نیز برای سلامتی زن باردار و جنین مزایایی دارد.

عوارض جانبی آن در دوران بارداری را نشان می دهد

با خوردن خرما در دوران بارداری عوارض جانبی زیر قابل مشاهده است:

  • خرما حاوی مقادیر زیادی قند است که می تواند منجر به افزایش وزن در خوردن غذا و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 شود ، بنابراین اعتدال را در نظر بگیرید که بیش از حد نباشد و بیش از مقدار توصیه شده نباشد.
  • همچنین مصرف بیش از حد خرما می تواند باعث شود که یک خانم باردار وزن خود را افزایش دهد زیرا حاوی مقدار زیادی کالری است.
  • خرما حاوی درصد بالایی از فیبر است ، در صورت خوردن بیش از حد مجاز ، ممکن است اسهال ، سوزش سر دل و سایر مشکلات دستگاه گوارش رخ دهد.برای حفظ اعتدال ، بهتر است در مصرف خرما و سایر غذاها آب کافی بنوشید و در حد متوسط ​​باشد.
  • مصرف زیاد خرما در دوران بارداری علی رغم عدم وجود شواهد علمی برای تأیید این واقعیت ممکن است منجر به خطر پوسیدگی دندان شود.
  • مانند هر ماده غذایی دیگر ، عوارض و عوارض خرما خوردن در افراد مختلف متفاوت است ، بنابراین توصیه می کنیم در مورد هرگونه تغییر یا نگرانی عمده با پزشک خود مشورت کنید.

سرانجام….

اگر قصد دارید خرما را در رژیم غذایی خود بگنجانید ، باید به مقدار مصرف شده خود توجه داشته باشید و با پزشک متخصص خود مشورت کنید زیرا این راه شما برای توصیه های پزشکی برای بهبود سلامتی شما در این دوره حساس زندگی است.

.

درباره‌ی javadesmaty

حتما ببینید

برای سلامتی خود ، هنگام اسهال از خوردن این غذاها خودداری کنید

مواد مغذی روزانه مانند رژیم غذایی و همچنین داروها ، خستگی و استرس نقش عمده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 14 =