شنبه , سپتامبر 19 2020
خانه / تغذیه و سلامتی / کفیر یا قارچ هندی برای سرطان

کفیر یا قارچ هندی برای سرطان

ساکنان قفقازی از کودکی به نوشیدن کفیر ، به عنوان آب عادت کرده اند و به طور متوسط ​​تا 110 سالگی زندگی می کنند. قفقاز تنها منطقه ای در جهان است که افراد با حفظ سلامتی خود به این سن می رسند و تعداد بسیار کمی از آنها به سرطان ، سل یا بیماری معده مبتلا می شوند.

“دانه های کفیر” که از آن نوشیدنی جادویی به نام کفیر تهیه می کنیم ، خوشه های بسیاری از انواع میکروارگانیسم ها هستند که در همبستگی زندگی می کنند. با این حال ، ترکیب ممکن است بسته به منبع دانه ها کمی متفاوت باشد.

اهمیت قارچ هندی (کفیر)

در آلمان ، دکتر درازکس پیش از جنگ جهانی دوم این تأثیرات را یادداشت کرده بود. از آنجا که کفیر سرماخوردگی ، ریه ها ، گرفتگی معده ، التهاب روده ، هپاتیت و بیماری کیسه صفرا را درمان می کند و استفاده از آن برای کمک به روند بهبودی بیماری های جدی است.

در کودکان ، شیر مادر جایگزین کفیر شده است. همچنین در موارد اگزما که در دوران بارداری و بیماریهای مزمن پایین شکم در زنان ظاهر می شود ، استفاده شده است.

کفیر محصولی است که بر پایه شیر یا آب میوه ساخته شده است ، به راحتی هضم می شود و منبع خوبی از پروتئین و کلسیم است.

میلیون ها مصرف کننده معتقدند که مصرف منظم کفیر باعث بهبود وضعیت عمومی سلامت ، کمک به مقابله با بیماری ها و عفونت ها ، تسریع در بهبود بیماری ها و جراحات و افزایش عمر می شود.

در کشورهای اتحاد جماهیر شوروی از کفیر در درمان زخم معده ، بیماریهای صفراوی ، انتریت مزمن ، برونشیت ، ذات الریه ، اختلالات متابولیک ، آترواسکلروز و آلرژی استفاده می شود ، به بهبود گردش خون ، کاهش کلسترول و حفظ سلامتی میکرو فلور روده کمک می کند. حتی از این دارو برای درمان سل ، سرطان و اختلالات گوارشی نیز استفاده شده است. هنگامی که معالجه پزشکی مدرن در دسترس نباشد. مادران جدید به نوشیدن آن تشویق می شوند.

نشان داده شده است که قرص های کفیر دارای خواص ضد توموری ، ضد باکتریایی و ضد قارچی هستند که ممکن است توضیح دهد که چرا مدت هاست از لیست طولانی بیماریهای به ظاهر نامربوط استفاده می کنند.

آیا قارچ هندی (کفیر) سرطان را درمان می کند؟

آزمایشات حیوانات نشان داده است که خوردن کفیر می تواند از بروز سرطان جلوگیری کند و شیوع بیماری را کاهش دهد.

به دانش ما ، هیچ مطالعه علمی در انسان منتشر نشده است. تحقیقات بیشتری برای نشان دادن تأثیر کفیر و توانایی آن در درمان سرطان در انسان مورد نیاز است. با این حال ، فواید بیشماری برای بدن انسان تاکنون به کفیر نسبت داده شده است.

فواید قارچ هندی (کفیر) چیست؟

کفیر به تسهیل هضم کمک می کند

دکتر فلورانس Guelm Solsona توضیح می دهد که “باکتری های خوب موجود در کفیر در فرآیند هضم غذا شرکت می کنند ، و این باعث می شود تا سلامت دستگاه گوارش و انتقال روده بهبود یابد.”

کفیر به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند

دکتر فلورانس گوئل سولسونا تأکید کرد: میکروبهای روده نقش مهمی در سیستم ایمنی بدن ما دارند. در نتیجه ، با تقویت میکروب های روده ای خود با غذاهای تخمیر شده یا نوشیدنی ها ، ما دفاع دفاعی بدن را تقویت می کنیم. “

این میوه به احساس انرژی کمک می کند

این متخصص تغذیه تأکید می کند که “غذاها حاوی بسیاری از مواد مغذی هستند و به محض تخمیر ، ارزش غذایی آنها افزایش می یابد.” “بنابراین ، میوه های موجود در کفار سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها خواهد بود.”

شیر کافر

این متخصص تغذیه ادامه می دهد: “تخمیر باعث کاهش محتوای لاکتوز موجود در شیر می شود ، این قند معروف که برخی از آنها نمی توانند تحمل کنند.” “این کار هضم شیر کفیر را برای افراد آسانتر می کند.”

اجزای شیمیایی کفیر

کفیر حاوی ویتامین B و اسید فولیک بیشتری نسبت به شیر و ماست است. کفیر برای کسانی که تحمل لاکتوز ندارند مناسب است. بسیار قابل هضم است ، علاوه بر اسیدیته و آنزیم های آن ، باعث هضم سایر غذاها می شود.

کفیر به عنوان یک آنتی بیوتیک در برابر میکروارگانیسم های بیگانه عمل می کند. کفیر یک ماده غذایی کامل مغذی مانند شیر است که از آن ساخته شده است. به خوبی متعادل و حاوی مواد لازم برای بدن است. پروتئین ، قند شیر ، مواد معدنی ، ویتامین ها و چربی ها (در صورت تهیه آن از شیر کامل یا کم چربی).

موارد مصرف قارچ هندی (کفیر)

کفیر برای کسانی که باید آنتی بیوتیک مصرف کنند توصیه می شود زیرا میکروب های روده ای را که آنتی بیوتیک ها از بین می برند ، بازیابی می کنند.

کفیر سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و دارای خواص درمانی در برابر بیماری های زیر است: زخم معده ، بیماری های روده ، اسهال ، آسم ، کم خونی ، فشار خون بالا ، تومورهای سرطانی ، مشکلات پوستی ، آلرژی ، بیماری کلیوی ، کلسترول بالا ، بیماری قلبی و حتی بی خوابی. کفیر همچنین باعث کند شدن ظاهر موهای خاکستری (موهای خاکستری) و بهبود رشد ناخن می شود.

برای سلامتی ما مفید است که در صورت بروز بیماریهای عصبی ، تومورهای داخلی ، برونشیت ، آترواسکلروز ، انفارکتوس میوکارد ، وزیکول ، کبد ، کلیه ها ، زردی ، معده و روده ، اسهال ، یبوست ، گردش خون ، بثورات و اگزما ، از کفیر استفاده کنیم.

کفیر از پوسیدگی مواد در روده جلوگیری می کند ، بنابراین باعث بهبودی و طولانی شدن عمر می شود. نوشیدن کفیر روزانه در هضم غذا تاثیری ندارد ، زیرا خیلی سریع در خون جاری می شود.

چه مقدار کفیر برای نوشیدن توصیه می شود؟

در مورد بیماری های جدی و طولانی مدت ، مطلوب است که مقدار زیادی کفیر بنوشید: صبح ، ظهر و عصر. هر بار 1/2 لیتر.

اما در حالت عادی ، هر دو روز یک فنجان کفیر باید مصرف شود.

کفیر 24 ساعت یک ملین است. این اثر در طی 48 ساعت طبیعی است ، بیش از 48 ساعت اثر یبوست دارد. با این حال ، مشخص است که این دوره های نشانگر باید با توجه به دمای تخمیر اطراف تنظیم شوند. آب باورنکردنی یک درمان سالم برای معده ، روده ، سفتی و آسم است.

اثر پروبیوتیکی در کفیر است

به عنوان یک پروبیوتیک ، کفیر باکتری ها و مخمرهایی را که برای هضم ، عملکرد مناسب بدن ، ویتامین ها ، مواد معدنی قابل جذب و پروتئین های کامل مفید هستند ، فراهم می کند.

مراقب باشید در موارد نادر بیماری مانند پانکراتیت ، از جذب پروبیوتیک ها جلوگیری شود. در همه موارد ، توصیه می کنیم با یک فیزیوتراپیست مشورت کنید.

هنگامی که به موش های آزمایشگاهی داده شد ، شیر کفیر برای بهبود سیستم ایمنی موش های جوان در معرض سموم (سم وبا) یافت شد (اما این آزمایش در سن 26 ماهگی روی موش ها اعمال نشده است).

این تفاوت با افزایش قابل توجه در موشها برای ترشح آنتی بادی از طریق همراه بود لنفوسیت ها از پرده روده روده و پلاک های بایر. این تأثیر هنوز در حال بحث است ، اما به نظر می رسد موش های آزمایشگاهی دارای اثرات ضد توموری یا برای کمک به بدن در مبارزه با تومورهای خاص هستند.

چرا کفیر مهم است؟

کفیر یک ماده غذایی پیچیده است که حاوی باکتری ها ، مخمرها و سایر محصولات حاصل از تعامل این میکروارگانیسم ها است. منشأ خواص و مزایای بهداشتی کفیر مشخص نیست. آیا این مزایای سلامتی به دلیل وجود باکتری یا یک مخمر در غلات یا به دلیل وجود قند است؟ پیدا شده است پلی ساکارید کافور فقط در کفیر .برخی از محققان معتقدند که کفیران ماده مؤثر در کفیر است.

بیشتر باکتریهای موجود در کفیر معمولاً در سیستم انسانی یافت نمی شوند. مانند سایر محصولات پروبیوتیکی ، اثرات مثبت کفیر فقط با خوردن روزانه کفیر حاصل می شود. هنگامی که کفیر مصرف می شود ، تعداد باکتری های موجود در روده تغییر می کند تا این باکتری های جدید را شامل شود. با این حال ، هنگامی که کسی کفیر را متوقف می کند ، پس از چند روز تعداد باکتری های روده تغییر می کند.

اقدامات درمانی با استفاده از کفیر انجام می شود

  • کفیر ضد باکتریایی ، ضد عفونی کننده ، ضد قارچی ، ضد توموری است.
  • کفیر وزن و فشار خون را تنظیم می کند.
  • کفیر شرایط عمومی را بهبود می بخشد و زندگی را افزایش می دهد.
  • کفیر سطح کلسترول خون را پایین می آورد.
  • کفیر سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
  • کفیر خون را تصفیه و تجدید می کند.
  • کفیر سیستم گوارشی را مجدداً پاکسازی ، تصفیه ، مجدداً تنظیم می کند فلور روده و آن را غنی سازی کنید.

دوزهای پیشنهادی:

(درمان کامل بین استفاده از “کفیر” بین دو هفته تا دو ماه طول می کشد):

هر دو بیمار عصبی نیاز دارند. سفتی ، زخم معده ، بیماران کیسه صفرا ، آسم و برونشیت. وزیکول ، بیماری کلیه: 1 لیتر در روز.

کم خونی ، احیاء خون: 1 لیتر در روز در موارد عادی ، در موارد شدید 2 لیتر در روز.

اگزما: 1/2 لیتر در روز ، با کفیر را بپوشانید و بگذارید تا خشک شود ، سپس صبح دوباره بشویید.

یک دستور العمل معمولی برای تهیه 5 لیتر میوه با آب کفیر است

مواد تشکیل دهنده:

در یک شیشه تمیز ، اضافه کنید:

  • 12 قاشق غذاخوری آب کفیر.
  • 3 قاشق غذاخوری شکر یا بیشتر.
  • 5 انجیر خشک (یا سایر میوه های شیرین خشک یا تازه).
  • 1 لیمو یا هر میوه دیگر (پرتقال ، گریپ فروت ، توت فرنگی ، کیوی و غیره) را به قطعات خرد کنید.
  • 5 لیتر آب با کیفیت بالا ، اسموز یا آب چشمه را کامل کنید و آن را مخلوط کنید.

تخمیر:

از 24 تا 72 ساعت بسته به دما. روز به روز ، دی اکسید کربن افزایش می یابد (بنابراین شیشه را بسته نکنید).

بعد از 48 ساعت فیلتر با الک پلاستیک ، لیمو را فشار داده و مخلوط کنید. سپس بطری ها را در یخچال قرار دهید (4 یا 5 روز یا بیشتر آنها قابل نگهداری هستند) یا اگر فکر می کنید به سرعت آنها را نوشیدید ، آنها را برای چند ساعت در دمای اتاق بگذارید.

تولید مثل قارچ:

به سرعت تولید مثل کنید تا بتوانید پس از مدتی آن را جدا کنید. قارچ ها را می توان در آب با کمی شکر ذخیره کرد. به جای خلاص شدن از شر قارچ ، می توانید آن را منجمد کنید ، آن را خشک کنید ، به آن بدهید و آن را روی پشته کمپوست موجود در باغ خود و غیره قرار دهید.

بعد از هر مرحله آماده سازی ، قارچ ها را باید قبل از ذخیره کردن شستشو دهید. پس از ذخیره سازی ، دوباره قارچ ها را برای استفاده مجدد بشویید. مراقب باشید که سازه های فلزی را لمس نکنید ، زیرا ممکن است برخی مواد معدنی آنها را از بین ببرد.

نحوه به دست آوردن قرص های کفیر:

با تولید شربت ، دانه های کفیر چند برابر می شوند. بنابراین آن را از کسی که قبلاً در اختیار دارد جمع کنید. یا کسی مقداری از آن را در اینترنت می فروشد.

همچنین ممکن است شما علاقه مند باشید: انواع قارچ هندی (کفیر) ، مهمترین مزایا و روش های تولید

قرص کفیر را کجا پیدا کنیم؟

دانه های کفیر و شیر کفیر یکسان و از نظر ظاهری ندارند! دانه های میوه کفیر شفاف و ظاهری کریستال دارند. لوبیای شیر کفیر شبیه قطعات کوچک گل کلم سفید است. می توان آن را با خشک کردن آن در ظرفی که در دمای اتاق نگهداری می شود ، یا در فریزر در یک ظرف هوایی نگهداری کرد.

.

درباره‌ی javadesmaty

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 4 =