چهارشنبه , سپتامبر 23 2020
خانه / تغذیه و سلامتی / انواع قارچ (کفیر) هندی ، مهمترین فواید و روشهای تولید

انواع قارچ (کفیر) هندی ، مهمترین فواید و روشهای تولید

گفته می شود که قفقازان قفقاز می توانند تا 110 سال بدون بیمار شدن زندگی کنند .. بنابراین راز آنها چیست؟ راز به شربت کفیر برمی گردد یا همانطور که به آن قارچ هندی معروف است ، این نوشیدنی پر از باکتری ، ویتامین ها و پروتئین های خوبی است. امروز همه موارد مرتبط با این نوشیدنی جادویی را به شما نشان خواهیم داد.

کفیر نوشیدنی تخمیر شده است که پدربزرگ و مادربزرگ شما قطعاً آن را می شناسند. این نوشیدنی در تمام طول سال قابل نوشیدن است. همچنین می تواند در زمستان و تابستان متحد شما باشد. اما از نوشیدن زیاد مراقب باشید. هر دو روز یک فنجان کافی است. همچنین می توانید یک یا دو هفته هر ماه یا هر دو ماه مصرف کنید.

کفیر (قارچ هندی) چیست؟

کفیر نوشیدنی است که از تخمیر دانه کفیر در شیر یا آب میوه حاصل می شود. کفیر از قفقاز می آید ، که یک پروبیوتیک است (میکروارگانیسم ها مخمرها و باکتریها). کفیر تشکیل شده است کازئین (پروتئین موجود در شیر و پنیر) و کلنیهای ژلاتینی که در همزیستی رشد می کنند (پیوند بین ارگانیسم هایی که مزایای آن متقابل است). دو نوع کفیر وجود دارد: شیر کفیر و میوه کفیر.

انواع قفر یا قارچ هندی کدامند؟

دو نوع کفیر ، کفیر آب (که به آن میوه کفیر نیز گفته می شود) و کفیر شیر وجود دارد. این دو نوشیدنی تخمیر شده متفاوت هستند: اولی طراوت دارد ، دوم اسیدی تر و اسیدیته آن شبیه ماست است. هر دو حاوی یک باکتری و مخمر یکسان هستند اما در محیط های مختلف سازگار هستند. علاوه بر این ، می توان بین این دو نوع کفیر با توجه به آنزیم های موجود در ترکیب آنها ، تمایز قائل شد.

چگونه کفیر (قارچ هندی) را تهیه کنیم؟

باکتری های کفیر را می توان با خیال راحت در خانه پرورش داد و نوشیدنی را به راحتی تهیه کرد ، زیرا تهیه آن مشابه تهیه ماست طبیعی است.

برای درست کردن کفیر ، به دانه های کفیر نیاز دارید: اینها گروه هایی از میکروارگانیسم ها هستند که اجازه تخمیر آب شکر یا لبنیات را می دهند (بسته به نوع کفیر که می خواهید تهیه کنید و چگونه دانه های کفیر را دریافت می کنید؟ جایی که در انتهای کفیر یافت می شود). اینجاست که رشد و تکثیر می کنید! مدار مجتمع. کفیر نوشیدنی زنده ای است که حاوی میکروب است. بنابراین می توان آن را به طور نامحدود تکرار کرد!

برای دریافت آن ، انجمن ها یا گروه هایی در فیس بوک وجود دارد! اما در واقعیت بیشتر مردم قرص هایی را از فروشگاه ها خریداری می کنند (می توانید آنها را در اکثر فروشگاه های ارگانیک پیدا کنید).

مزایای کفیر چیست؟

غذاهای تخمیر شده مانند کفیر مورد توجه قرار می گیرند زیرا پروبیوتیک ها می توانند تعادل برقرار کنند فلور روده و هضم را تنظیم کنید. به لطف مصرف پروبیوتیک ، افراد مبتلا به بیماری روده تحریک پذیر یا مشکلات گوارشی ممکن است بعد از خوردن این غذا احساس راحتی کنند.

به دلیل داشتن ویتامین D و کلسیم ، کفیر فواید زیادی برای استخوان ها دارد و باعث تقویت بارداری برای زنان باردار می شود.

به عنوان یک ماده غذایی پروبیوتیک ، فواید اصلی کفیر عبارتند از:

  • کاهش یبوست ، زیرا باکتری های خوب هضم را بهبود می بخشد و ترانزیت روده را تقویت می کند.
  • با عفونت های روده ای مبارزه کنید ، زیرا عناصر سالم عامل اصلی جلوگیری از بیماری هستند.
  • کاهش وزن بسیار آسان است زیرا سرشار از پروتئین و کالری کم است.
  • به دلیل داشتن سرشار از کلسیم ، به مبارزه با پوکی استخوان کمک می کند.
  • از گاستریت جلوگیری می کند.
  • این سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند زیرا روده سالم را حفظ می کند و از عفونت با میکروارگانیسم ها از طریق روده جلوگیری می کند.

شیر کافر

دانه های شیر کفیر مات و تند است. می توان آن را در شیر گاو ، گوسفند یا بز تخمیر کرد. هنگام غوطه ور شدن در شیر ، کافر می شود و همزمان افزایش می یابد. این میکروارگانیسم ها با لخته شدن کازئین و تبدیل لاکتوز (قند شیر) به اسید لاکتیک ، الکل و دی اکسید کربن کار می کنند. بنابراین ، یک مایع سفید و خامه ای ظاهر می شود و بافت و طعم آن طعم شیر شلاق را به ما یادآوری می کند.

اهمیت و فواید شیر کافر چیست؟

  • سرشار از ویتامین B ، اسید فولیک و پروتئین است.
  • این می تواند توسط افرادی که عدم تحمل لاکتوز هستند گرفته شود.
  • کفیر برای ترمیم فلور روده کار می کند: هضم را بهبود می بخشد ، زخم معده را آرام می کند و سیستم صفراوی را تقویت می کند.
  • این سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی عمل می کند: در ذات الریه ، آسم ، فشار خون بالا و کلسترول موثر است.
  • به بهبود مشکلات پوستی ، آلرژی یا بی خوابی کمک می کند.

شیر کفیر چگونه تهیه می شود؟

در یک شیشه 1.5 لیتری شیشه ای ، حدود 30 گرم گرانول شیر کفیر قرار داده و 1 لیتر شیر را به آن اضافه کنید. ظرف را با پارچه بپوشانید و به مدت 24 تا 48 ساعت در دمای اتاق بگذارید. سپس دانه های کفیر را فیلتر کرده و آنها را در یخچال در کمی شیر ذخیره کنید.

چه کسی این ایده دیوانه را کشف کرد؟

گفته می شود كه آدولفلو لوتز در سال 1899 كفیر را كشف كرد ، اما این دکتر الی مونیكوف (1845-1945) میكروبیولوژیست برنده جایزه نوبل روسیه بود كه بیشتر تحقیقات خود را وقف آن كرد و آن را شرح داد. پروبیوتیک. من فهمیدم که کفیر از پوسیدگی مواد غذایی که از روده عبور می کند جلوگیری می کند ، بنابراین با تکثیر طبیعی آن در روده ، بهبود می یابد و کار می کند. طبق مطالعات آزمایشگاهی در موش ها ، کفیر سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کند.

در روسیه برای بهبودی در بیمارستان ها تجویز می شود و توصیه می شود روزانه 2 لیتر در طول دوره طولانی بیماری بنوشید. همچنین گفته می شود برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی از جمله اگزما و آکنه نیز مفید است. سرانجام ، کفیر ویتامین ها و مواد معدنی زیادی را تأمین می کند.

آب کافر (میوه کافر)

اگر واقعاً می خواهید کفیر تولید کنید ، یک کاسه شیشه ای و مواد زیر را بیاورید:

اجزای کفیر

  • 3 قاشق غذاخوری شکر تصفیه نشده.
  • 1 لیتر آب معدنی.
  • دو قاشق غذاخوری دانه کفیر.
  • 1 انجیر خشک.
  • 1 نصف لیمو.

در یک شیشه شیشه ای ، دانه های کفیر را قرار داده و تمام مواد را اضافه کنید ، و در آب معدنی خاتمه دهید. من شخصاً به جای استفاده کامل از آن با پوست آن ، لیمو ترش را ترجیح می دهم زیرا باعث تلخی طعم آن می شود.

سپس کوزه را ببندید ، اما نه خیلی محکم ، هوا باید عبور کند ، زیرا وقتی کفیر تحت فشار قرار دارد می تواند منفجر شود (برخی از مردم از این مشکل رنج می برند و در نهایت مجدداً دوباره آشپزخانه را تعمیر می کنند). سپس آن را در دمای اتاق و خارج از نور مستقیم خورشید بگذارید. پس از 24 ساعت ، تا 48 ساعت ، کفیر آماده است.

سپس باید آن را با یک سلفون فیلتر کرده و در یک بطری قرار دهید تا حداکثر 3 روز خنک شود. سپس لیمو و انجیر را ریخته و دانه های کفیر را در انتهای شیشه بشویید.

انواع احتمالی زیادی وجود دارد ، بنابراین می توانید انجیر را با هر میوه تازه یا خشک دیگر جایگزین کنید: انواع توت ها ، انگور ، نعنا ، خیار … این نوشیدنی بسیار تازه است و طعم خوبی دارد. ما می توانیم روزانه 1 تا 2 لیتر درست کنیم ، و آن را در صبح یا حتی به عنوان یک غذای بیهوشی روی معده خالی بنوشیم!

آیا موارد منع مصرف برای کفیر وجود دارد؟

استفاده از کفیر در موارد سرطان دستگاه گوارش منع مصرف دارد و نباید دو ساعت قبل از مصرف داروهای حاوی بیس فسفونات ها ، فلوراید یا تتراسایکلین مصرف شود. این امر به دلیل جلوگیری از جذب دارو است. تخمیر کفیر منجر به تولید الکل کمی می شود و بنابراین می تواند برای افراد مبتلا به بیماری کبد مضر باشد.

برخی از توصیه های مهم

مانند همه موجودات زنده ، کفیر نیز می تواند بمیرد ، بنابراین آب حتما باید آب معدنی ، میوه تازه و شکر ارگانیک و تصفیه نشده باشد. در کاسه نباید تعداد زیادی دانه کفیر وجود داشته باشد ، در غیر این صورت شما را خفه خواهید کرد! کفیر همچنین سموم را ذخیره می کند ، بنابراین هرگز سیگار نمی کشید و یا از پاک کننده های شیمیایی در نزدیکی کفیر استفاده نمی کنید. علائم زیادی وجود دارد که نشان می دهد اگر کود دانه چسبنده باشد ، بوی قوی وجود دارد یا اندازه دانه کاهش می یابد ، ممکن است کفیر در وضعیت ضعیف قرار داشته باشد.

مصرف زیاد کفیر همچنین می تواند مشکلاتی مانند درد شکم و اسهال ایجاد کند. بنابراین توصیه می شود روزانه بیش از یک فنجان کفیر میل نکنید.

کفیر یک غذای کم کالری است: 100 گرم فقط 37 کالری دارد ، که این یک انتخاب مناسب برای استفاده در رژیم های کاهش وزن است. می توان از آن برای جایگزینی شیر یا شیر استفاده کرد.

.

درباره‌ی javadesmaty

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 15 =